måndag 3 oktober 2011

Järavallen

Där var vi igår, vi tog den kortaste vägen och den var på ca 1km dom sista 100m kändes det rejält i fogarna.
Men de var så skönt att komma ut i naturen, lillan fick en lite släng av trots och bara stod och skrek och skulle ingen stans men sen helt plötsligt så blev hon goa Ronja igen =)
Efteråt körde vi hem till pappa för lite kaffe och god budapest längd =)
Resten av dagen bestod av slapp och god chili con carne.... Mumma var det...

Inatt har jag sovit hyffsat jag somnar halvsittandes i sängen och när jag  vaknar har jag kasat långt ner i sängen och har då världens halsbränna och e super mega kissnödig. Men har sluppit vara vaken i flera timmar med halsbränna utan har nästan somnat om medetsamma  men vaknat några ggr för att vända mig el kissa.

Lillan hon e så duktig på att gå själv nu, vi går ju varje dag till och från dagis. Men ibland hör man jag orkar inte mer men hon lunkar på ändå =) I lördags gick jag och lillan ner istan och tittade rundor lite sen satte vi oss  på espresso house och fikade lite sen hem för att packa väskan till simmet som gick jätte bra med hopp och lite dyk =)

Nu ska jag spela lite för grannarna och plocka undan lite här hemma innan de e dax att hämta hem loppan.

Ha det gott!


2 kommentarer:

 1. Snart dags:)
  Jo Gustav skall gå hemma maj-mitten på
  Aug. Jag börjat jobba I maj;€

  SvaraRadera
 2. Oj vad stor ronja har blivit ! Och en till på väg snart ?? Missat mycket här haha :) Va roligt iaf!
  Fått lägenhet precis ovanför H&M o det så mitt i smeten. Men den var finast av alla jag kollat på. Snart dags för nästa då? Vet ni om de blir flicka eller pojke ? Lycka till iaf :) Kram!

  SvaraRadera