måndag 26 mars 2012

4mån

Igår blev Vilma 4mån, stora tjejen nu =)
Idag var vi på BVC så nu väger hon 7990g och är 65,5cm lång, när Ronja var 4mån så vägde hon 6510g men dom var lika långa =)
Kul att jämföra hihi.
Ronja hon var rätt tidig med att rulla runt från rygg till mage, Vilma hon lägger sig på sidan och tittar lite hehe.
Denna lilla donna har inte bråttom =)
Jag kan ju säga att hon testar sin röst varje dag så snart har man tinnitus hihi.
De e väldigt mysigt samtidigt som det kan vara jobbigt när de blir riktigt högt av dom väldigt ljusa tonerna =)
Har även sätt att hon tycker om att suga på tummen :/ 
Hoppas att det inte är något hon fortsätter med.
Nu i lite mer än 2v så sover hon väldigt dåligt på natten för hon ska typ äta antingen 1gång i timmen el varannan timme. Först trodde jag att mjölken tagit slut iom hon åt så ofta men på dagen äter hon var 3-4 timme,men så kom jag på att de måste vara en utvecklingsfas hon är inne i då brukar dom kräva lite mer mat. Och de trodde hon på BVC med.
Hoppas den snart går över, pratade med BVC om att börja ge henne lite gröt och de gick bra. Ska börja med en tesked och sen utöka det successivt så att det till sist blir en portion gröt varje kväll.
Så får vi hoppas att de hjälper till att hon sover bättre.
Annars e Vilma en väldigt lugn och glad tjej =)

Ronja var oxå med på BVC idag så då passade vi på att väga och mäta henne med, så nu e hon 106cm lång och vägde prick 19kg.
Mina fina älskade prinsessor!1 kommentar:

  1. Härliga bilder! :) Hoppas att snart Vilma kommer på att det är bättre att sova än att ätá på natten.. :) Hon växer bra ju! Och Ronja är lång! Tror knappt Maja är över 98 än.. Och på vågen hemma väger hon 15.. Vi får höras om träff snart igen! Mycket jobb ett tag nu pga ledigt i påsk... Men jag skickade några helger till dig tror jag.. ? Härliga bilder! Särskilt på lilla glada Vilma!! :)Kram

    SvaraRadera