torsdag 12 april 2012

Fötter

Ja snart tar det väl inte lång tid innan Vilma får tag på sina fötter,hon tittar med  hungriga ögon på dom hehe..
Som jag skrev i förra inlägget så vänder hon sig till mage och gör detta så fort du lägger ner henne, men det är ju inte helt poppis att ligga på mage. =)
Annars är hon alltid glad och go det är mycket sällan hon är grinig. Men hon är en riktig bajsmaskin haha. Ja jisses vad hon kan bajsa och ibland är det långt upp i nacken :/ 
Har börjat ge henne lite gröt om dagarna och de slinker ner bra har även testat morot och lite från våra tallrikar när vi äter och jag kan säga att hon gapar stort =) 
Jag tror hon kommer äta det mesta till skillnad från sin storasyster som knappt gilla nått.


Idag är Ronja ledig från dagis för fröknarna har utbildningsdag, så hon får gå imorgon istället och då ska dom ha vernissage och bjuda på lite fika, ska bli mysigt..


Nästa vecka är älsklingen ledig hela veckan ska bli mysigt att ha honom hemma, och sen på måndagen firar jag och älsklingen 10 år =)


Åååh vad jag längtar till sommaren...
 Får bara hoppas de blir fint väder så vi kan vara mycket inne på Gråen, tyvärr så har älsklingen ingen sem i sommar pga byte av jobb. Men han har tagit pappaledigt fredagar och måndagar hela sommaren. Så han kommer jobba 3 dagar vara ledig 4 dagar =)
Sen blir han helt pappaledig from den 1 Okt och 5 månader fram då jag börjar jobba igen. 
De blir najs =)


Nä om man skulle ta och städa lite sen kanske ta en kaffe någonstans =)


Ha det gott!


1 kommentar:

  1. Härligt att lilla Vilma är så glad för mat.. hoppas också Milo blir det för Niklas är lika kräsen som Ronja om inte värre :( Så roligt att Vilma gör stora framsteg...

    haha bajs långt upp i nacken.. hmmm det lät något :P

    Hoppas vi snart kan ses.. måste ha min tessan-dos :S

    SvaraRadera