tisdag 26 februari 2013

Ett tag sen.

Ja nu var det ju verkligen ett bra tag sen jag skrev och massor har hänt men jag tänker inte rabbla upp allt...
Vilma hon är superförkyld och hostig hon har även haft feber, vi hann skola in henne typ 1½ v ja knappt det så var det kört.. Jävla baciller!! 
Ja det blir ju inte bättre av att hon håller på att få tänder, ja de har pågått länge, men nu tryckte 4 tänder på som tusan så lillan har haft allt i munnen och saliven de bara rinner och ont som tusan har hon med haft. Så nu har hon 12 tänder och 4 på gång..
Vilma är en väldigt go och super busig tjej hon sitter inte still i 5 min hon är i farten hela tiden. Det bästa som finns är ju att klättra och roligast är det att klättra upp på bord och tv-bänk ja på andra ställen med. Når hon inte det hon vill ha el kommer upp så hämtar hon sin leksaksback och vänder på den så hon kan klättra upp el ta grejen =) Hon har även en röd soffa som hon flyttar på för att kunna klättra upp där hon vill.. Denna lilla tös är smart =) 
Hon gillar inte att åka bil hon gillar inte att sitta i sin matstol max 5 min knappt det ibland så vill hon ner på golvet, vagn är inte så skoj iheller inte om man ska åka länge. Som sagt denna tös älskar att röra på sig =)
Hon babblar på en massa och det mesta är rena rappakaljan men hon säger även en hel del ord.
Hon säger ofta Titta här, mamma, pappa, Emma, ampa (lampa),apa, inte säger hon så fort hon är mätt el inte vill något. Står helt still nu vad hon mer kan säga.
Förstår att ni inte tycker det är så roligt att läsa en massa om Vilma och Ronja men jag skriver detta för min del så att jag kan gå tbx och läsa.. Har gått tbx mycket i min förrra blogg om Ronja.

Vad ska jag då säga om min stora tjej Ronja??
Hon är oxå jätte duktig, hon har börjat skriva mer och mer, vi räknar en hel del =) 
Hon älskar sin lillasyster väldigt mycket och det är mycket bus och mys mellan dom 2 =)

Ja mycket har hänt och orkar inte skriva ut det här och vissa saker behåller jag för mig själv =)

Kanske skriver snart igen..

Ha det gott alla!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar