torsdag 12 juli 2012

Mage

Igår när jag kom in i sovrummet för att hämta en liten Vilma som vaknat så satt hon upp i sängen. Så nu var det bara till att sänka sängen. Har sett innan att hon lägger sig på mage och försöker dra sig upp mot spjälorna, så det tar väl inte lång tid nu innan hon står upp i sängen. 
Hon har även börjat sova på mage, hon somnar på sidan men lägger sig sedan på mage. Hon är även mästare på att böka hela nätter och det resulterar i en väldigt trött mamma. Jag har väldigt svårt för att sova när hon bökar rundor, hon själv störs nog inte så mycket av det mer än när hon fastnar på tvären i sängen.  Jag hoppas att denna fas snart är över för den har hållt på ett bra tag nu.. Härom dagen började lillan så smått att ta sig framåt istället för bakåt, men det går ju ändå fortare om man trycker sig bakåt hehe

Idag börjar Landskrona Karnevalen, och håller regnet sig borta så blir det Drill och Drull klockan 17 på slottscafet. Men Ronja vill allra helst åka karuseller hehe. Men vilken unge vill inte det?! =) 


Nu skiner solen =)


Ha det gott alla!

1 kommentar: