torsdag 9 augusti 2012

Titta

Som vanligt är det ett tag sedan jag skrev men ibland vet man inte riktigt vad man ska skriva om för det känns som man tjatar.

Vilma hade 6 tänder på gång där uppe, 4 har kommit ut och dom andra 2 valde nog att vila ett tag. För hon är inte lik röd och svullen plus att hennes förkylning har lagt sig. Riktigt skönt. 
Har tyckt så synd om henne för hon blir väldigt täppt och slemmig i halsen och kräks en massa när det är dax för tänder. 
Hon har lärt sig en massa saker oxå som var är lampan så tittar hon upp i taket på den =)
Hon säger titta och da "där", hon har även hittat sina händer och dom är ju spännande. Hon älskar musik och börjar dansa så fort man startar och när man sjunger för henne speciellt imse vimse spindel och man gör rörelserna till den. Hon älskar att vara på sin systers rum och blir helt förtvivlad när Ronja kastar ut henne hehe... Hon drar sig fortfarande framåt och fort går det när hon vill ha något =)
Hon kan även sätta sig upp om hon ligger på rygg. 
Hmmm kommer inte på mer just nu....

Ronja ja hon utvecklas i rasande fart hon med =)
Hon har växt jätte mycket på längden dom sista månaderna så jag köper 116/122 i kläder  till henne. Hon pratar på hur mycket som helst och är som en svamp. =)
Just nu är hon inne i värsta trotsen och det är skit jobbigt, hon kan skrika och ha sig hur länge som helst om det inte passar damen :( 
Hennes straff blir ingen tv el film och det brukar funka bra för det är hennes allt..
Just nu är hon på gården och leker...

Imorgon ska jag och Lotta och Anna gå och titta på Magnus Uggla på slottet det ska bli så mysigt, vi ska ha lite mat och dricka med oss =)

Nu ska jag ta hand om en ledsen Ronja...........

Ha det gott!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar